domingo, 18 de diciembre de 2011

Museu de Paestum.

L'excel·lent Museu Arqueològic Nacional de Paestum (Museo Arqueológico Nacional di Paestum), situadt a l'altre costat de la carretera a l'est dels temples grecs, exhibeix els artefactes gregcs i romans de Paestum i l'àrea local. Les seves peces més famoses són rars frescos de tombes gregues dels segles V i IV aC.
El Museu Arqueològic Nacional de Paestum va ser fundat el 1952 per mostrar els artefactes trobats a les excavacions de Paestum i l'Heraion (Temple d'Hera Argiva).
Al 1970, el museu va ser ampliat per albergar les antigues tombes pintades que havien estat descobertes a Paestum el 1968.  Més expansions es van fer al 1999, que incorporen una secció sobre la vida romana a Paestum, una sala d'ensenyança, els arxius, un laboratori fotogràfic i molt més.

Especialment interessants són les pintures de les tombes antigues, que foren descobertes accidentalmente per un agricultor el 1969. Els frescos es mantingueren ben conservats a Paestum, perqué el riu s'obstruí amb sediments i convertí la zona en un pantà. La humitat constant es filtrà en les tumbes durant segles, però les pintures en van mantenir seques. Més de 200 tombes han estat excavadas en el lloc.
Curiosamente, els frescos de la tomba no representen escenes de la mitología clàssica, sinó les representacions realistes dels rituals funeràris i  de jocs.
 També s'han trobat ceràmiques en les fetxes aproximades de 350-320 aC, de quan la ciutat grega de Poseidonia havía estat ocupada per lucans.

Altres artefactes grecs com la colecció del segle VI aC, recipients de bronze decorats amb motius animals, així com lluents cascs de bronze i escuts...


       
Museo Arqueológico Nacional di Paestum

No hay comentarios:

Publicar un comentario